Warner Bros 4k boxsets voor de feestdagen

Het is weer die tijd van het jaar: De dagen worden korter, de nachten worden kouder. Niets beter dan je dit najaar verwarmen aan een hele reeks films, series en boxsets van Warner Bros. Home Entertainment. Herbeleef de grootste films en series in 4K UHD of duik terug in het filmarchief met een hele reeks bekroonde films van de beste regisseurs en een hoop klassiekers.

In 2023 brengt Warner Bros. Home Entertainment een paar nieuwe edities uit. Sommige titels zijn gloednieuw, andere zijn klassiekers die een nieuw jasje krijgen. Wij bij It’s Only a Movie lichten drie sets uit.

Wizarding World

Verlies jezelf in de Wizarding World en beleef alle magische momenten opnieuw met je favoriete heksen en tovenaars!

Niets beter dan onder een dekentje terug te gaan naar Zweinstein. Herbeleef de fantastische Harry Potter-reeks opnieuw met de volledige Wizarding World-box met alle 11 films.

It’s All About The Ring

Als het gaat over Fantasiewerelden, kan niets tippen aan Midden-Aarde. Verlies jezelf in de wereld van J.R.R Tolkien met de klassieke Theatrical- en Extended Lord of the Rings-trilogie in 4K UHD.

4k Ultra High Definition

De echte tv- en filmliefhebbers verdienen de beste kijkervaring. Niets is dan ook beter dan je favoriete serie of film te zien in 4K Ultra High Definition met een ongeëvenaarde kwaliteit van beeld en geluid. Laat een traan met The Green Mile en The Shawshank Redemption, Volg Christopher Nolan’s Batman in de Dark Knight Trilogy, beleef Westeros als nooit tevoren in de Game of Thrones UHD-box, overleef een wildernis vol hongerige dinosaurussen in de Jurassic World Box met alle zes films of ga terug naar de toekomst met de Back to the Future Trilogy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.