Win vrijkaarten voor Insidious: The Red Door

6 juli verschijnt het vijfde deel uit de Insidious reeks in de Nederlandse bioscopen. Dit deel wordt voor het eerst geregisseerd door hoofdrolspeler Patrick Wilson, die hier zijn regiedebuut maakt.

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen. De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee.

Wil jij vrijkaarten winnen voor Insidious: The Red Door? Stuur dan een mailtje naar info@itsonlyamovie.nl met daarin je naam- en adresgegevens en wie weet liggen de kaartjes binnenkort op jouw deurmat!

1 gedachte over “Win vrijkaarten voor Insidious: The Red Door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.