IOAM podcast #13: 80’s cartoons

IOAM’s dertiende podcast gaat niet over film maar over iets wat ons heel erg dicht bij het hart ligt, namelijk cartoons uit de 80’s! Ben je net als wij ook een kind van de jaren 80 dan zou ik snel eens deze podcast gaan luisteren om alle titels, die je wellicht alweer vergeten was, langs te horen komen! Wij wensen jullie een fijne nostalgische podcast!

1 gedachte over “IOAM podcast #13: 80’s cartoons”

 1. We maken de volgende podcasts niet zo lang!!!

  Maakt niets uit, ik heb me ontzettend vermaakt met deze podcast. Het is ook een onderwerp dat ontzettend leuk en herkenbaar is. Ik kijk zelf nog graag naar oude afleveringen van M.A.S.K., Masters of the Universe, Transformer, G.I. Joe, Dugeons and Dragons of Jayce and the Wheeled Warriors.

  Ik het overzicht miste ik alleen nog wel Robotech, dat in dezelfde periode werd uitgezonden door Super Channel. Wel leuk om bekende programma’s, zoals Fun Factory en AVRO’s kinderbios terug te horen. Die laatste zond, naast Schateiland, ook Strijd der Planeten en Annemarie uit (allemaal anime). Van alle Hasbro tekenfilms hebben jullie JEM niet echt genoemd, wel de live-action film die onlangs is verschenen. Helaas heeft die niet veel met de tekenfilm te maken.

  Ik miste ook Starfleet in het overzicht. Niet echt een cartoon, maar wel ontzettend goed. Jullie hebben hier een mooie recensie van op de site staan. Door die recenstie ben ik destijds de site gaan volgen.

  Ben zelf nooit zo van de toys geweest (behalve Star Wars), maar jullie geven leuke informatie. erover. Ik ben zelf een beetje gestopt met het volgen van cartoons met de opkomst van de Turtels, David de Kabouter, Alfred J. Kwak en Biker Mice from Mars. Ik maakte toen de overstap naar anime, waar ik nog steeds van kan genieten.

  Al met al een zeer vermakelijke en nostalgische podcast. Voor wat betreft de top 5 moet ik me meer aansluiten bij Johan. Vooral de keuze Candy Candy op de 5e plaats kon ik erg waarderen. Dit was toch anime (met al z’n drama) van de bovenste plank. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.